Pronájem bytu 1+1 60 m², Suchdol nad Odrou

10 500 Kč za měsíc

+ zálohy na energie a služby 4.500,- Kč/měsíc

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostorný vybavený byt 1+1 o výměře 60 m2 s hezkou terasou o výměře 12 m2, který se nachází v 1. nadpodlaží 3 - bytového revitalizovaného domu v centru obce Suchdol nad Odrou. Příslušenství bytu dále tvoří zahrada a garáž umístěná na společném pozemku sousedícím s bytovým domem.

Samotný byt prošel celkovou rekonstrukcí a skládá se ze vstupní chodby, prostorné kuchyně s kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (sporák s elektrickou troubou a sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, pračka) vybavené jídelním stolem se židlemi. Z kuchyně je dále vstup do prostorného pokoje částečně vybaveného skříněmi. Byt dále disponuje koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. V bytě jsou plastová okna, na podlaze v chodbě a koupelně je dlažba, v pokojích plovoucí podlaha. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler, vytápění pomocí společného plynového kotle pro celý bytový dům (odpočty pomocí měřičů umístěných na radiátorech). Bytový dům je situován v centru obce Suchdolu nad Odrou a nabízí občanskou vybavenost obce (potraviny, služby, autobusová zastávka, vlakové nádraží, restaurace) v dosahu chůze.

Nájemné za byt včetně garáže činí 10.500,- Kč + zálohy na spotřebu energií ve výši 4.500 ,- Kč (voda, elektřina, plyn). Kauce činí 2 nájmy včetně energií, provize RK činí 10.500,- Kč + DPH.
Byt je ihned volný.

Hledáte - li bydlení v hezkém, zařízeném bytě s vlastní terasou s kouskem zeleně a garáží, je tato nabídka určena právě pro Vás! V případě zájmu se s Vámi rádi uvidíme na osobní prohlídce.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 13346031
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 60 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist