Prodej bytu 3+kk 72 m², Nový Jičín

3 500 000 Kč

včetně provize a právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vstupte do tohoto impozantního bytu o dispozici 3+kk, který představuje dokonalé spojení prostornosti, elegance a moderního vybavení. Byt je v osobním vlastnictví, což vám otevírá možnost pořízení vlastního domova do Vašeho vlastnictví s využitím hypotečního úvěru.

Tento byt je synonymem prostornosti a pohodlí. S velkorysými dvěma balkóny, z nichž jeden je přístupný z pracovny a druhý z ložnice, získáváte možnost užívat si čerstvého vzduchu a krásného okolního prostředí přímo z vašeho domova. To je ideální pro odpočinek, relaxaci nebo příjemné posezení s rodinou a přáteli.

Kuchyňská linka je zářivým centrem tohoto bytu. Nedávno zrekonstruovaná, nabízí moderní design a plně integrované spotřebiče. Kuchyň je propojená s obývacím prostorem, což vám umožňuje být stále v kontaktu s ostatními členy rodiny během přípravy jídla nebo společného posezení.

Ložnice je světlá a prostorná, s vlastním balkónem pro maximální soukromí a relaxaci.

Pracovna, která může sloužit i jako dětský pokoj, má také svůj vlastní balkón s úchvatným výhledem do okolní zeleně, což z ní činí ideální prostor pro práci, studium nebo odpočinek.

Koupelna je vybavena moderní vanou a pračkou na míru. Nabízí tak nejenom komfort, ale i praktičnost pro každodenní život.

Kromě toho máte k dispozici sklep a komoru s dostatkem úložného prostoru pro vaše věci a sportovní potřeby.

Internetové připojení od společnosti NJ NEJ s výkonností dostatečnou pro vaše potřeby je k dispozici za příznivou cenu.

Okolí bytu je plné příležitostí a výhod. S dětským hřištěm, školou a školkou v těsné blízkosti, je to ideální místo pro rodiny s dětmi. Díky snadné dostupnosti do přírody a okolních atrakcí, jako jsou zřícenina hradu Starý Jičín a sjezdovka Svinec, zde každý najde něco, co mu zlepší kvalitu života.

Dopravní dostupnost je také vynikající. Ostrava, Frýdek-Místek a Olomouc jsou snadno dostupné autem, což zajišťuje pohodlný životní styl pro celou rodinu.

Nechte se unést tímto jedinečným bydlením, které splňuje všechny vaše potřeby a přání! Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku.

Základní údaje

Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 9541012
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist