Prodej rodinného domu 320 m², Odry

5 499 000 Kč

Cena včetně pozemku, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dvoupodlažní dům, částečně podsklepený s přilehlou garáží s celkovou užitnou plochou 320 m2 stojící na svažitém pozemku o rozloze 612 m2 s překrásným výhledem na město Odry a celého okolí.

Prostorný rodinný dům o velikosti 5+KK se nachází na klidném místě obklopené lesy. Celý dům je z větší části po rekonstrukci: v 2.NP nové elektrorozvody a jističe, zateplené stropy, nová střešní krytina… Hlavní vstup do domu je veden na úrovni 2.NP Po vstupu do domu navazuje prostorná chodba s šatnou, velký obývací prostor, který je vkusně propojen jídelním koutem a moderní kuchyní zhotovenou na míru. Hlavní dominantou místnosti je 500L akvárium, které opticky odděluje jídelnu s obývacím pokojem, dále je nově v jídelně zhotovená krbová vložka s akumulací teplého vzduchu do místnosti, (funkční je i v ložnici a do ostatních místností lze také napojit)jak z jídelny, tak i z obýváku jsou vstupy na balkon 16 m2. Dále je na patře ložnice s vlastní koupelnou se sprchovacím koutem a na chodbě samostatné WC. Po schodišti sejdeme do 1.NP, kde se nachází dlouhá chodba se saunou a další 3 samostatné pokoje. Z posledního pokoje můžete vyjít na terasu o výměře 80 m2. V přízemí se dále nachází WC, prostorná koupelna, technická místnost s plynovým kotlem, se 120l zásobníkem na teplou vodu. Bojler také zajišťuje vytápění do ústředního topení po celém domě.
Zahrada kolem domu je tvořená kaskádovými terasami s okrasnou části a ovocnými stromky.
Ze všech pokojů, terasy i celého pozemku je neopakovatelný výhled do okolní krajiny. Příjezd k pozemku je po asfaltové komunikaci. Navíc, v blízkosti se nachází exit na D1 ve směru Ostrava a Olomouc, což představuje ideální spojení s okolními městy a rychlou dostupností do pracovního prostředí.
Prohlídky jsou možné v sobotu po 15. hodině a s financováním vám rádi pomůžeme díky profesionálnímu týmu hypotéčních specialistů.
.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 57217
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 612 m²
Plocha užitná 320 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist